Zet je stappen richting expert met het leertraject

  1. Diagnose expert in drie jaar

    De trainingen van GMTO worden verzorgd door de meest ervaren trainers in de automotive kennisindustrie. Doorgewinterde mannen voor wie de brug geen geheimen meer kent. Praktisch en pragmatisch ingesteld. Laagdrempelig en dichtbij. Dat zijn onze ad hoc expert-trainingen. Want dat is het hogere goed voor Automotive Academy: mechaniekers opleiden tot experts.
  2. Diagnose

    Diagnose expert. Twee woorden: ‘diagnose’ en ‘expert’. GMTO is meer dan elke andere opleider gespitst op diagnose stellen. Mechaniekers die echt diepgaand diagnose willen stellen aan voertuigen kunnen niet om onze trainingen heen. Echt diagnosticeren leer je namelijk met onze borden. De borden stellen ons in staat vele problemen op vele type auto’s te simuleren. En te laten opsporen.
  3. Experts

    Dat opsporen van oorzaken, dat is vakwerk. Werk van experts. Voor de echt complexe vraagstukken moet de garagist een expert aan boord hebben. Vandaar ook het speciale groeipad dat GMTO voorschotelt: van basis tot expert – in drie jaar, met slechts zes trainingsdagen per jaar. Dichtbij, want bij uw eigen grossier. Bij deze speciale diagnoseopleiding werkt u immers met onze diagnoseborden. Dichtbij. Diagnosticeren. Doorgroeien.

Echt maatwerk

Automotive Academy biedt een leertraject in de vorm van een gericht groeipad naar diagnose expert. Drie jaar, zes trainingsdagen per jaar. Of je kiest voor losse diagnosetrainingen. Als je maar kiest voor vooruitgang. Voor aanhaken en bijblijven. Met de kennistest niveau technicus kunnen we je niveau aftoetsen om te zien of je in de 3 jaar opleiding een deel van de basis kan overslaan.

Vandaag nog starten met jouw leertraject?

Doe de basis kennistest

Doe de turbo kennistest

Uw GMTO docent

Vragen i.v.m. de kennistesten? Stel ze gerust aan uw GMTO docent.

Uw GMTO docent