Automotive Academy.
Schakel op.

Automotive Academy is hét onafhankelijke instituut dat de automotive sector een zo breed mogelijk pakket opleidingen, opleiders en leertechnieken biedt. Je kan bv. je diagnosekennis bijspijkeren bij Automotive Academy, in aparte trainingen of in een 3-jarig traject van technicus tot expert. Maar ook het vergroten van de verkoop- en managementvaardigheden hoort tot het aanbod. Wij zijn de universiteit der universelen. Jij bepaalt zelf hoe je opschakelt.

Permanente training houdt de brug vol. Kies daarom voor een leertraject van Automotive Academy.
Meer over 'Diagnose expert in drie jaar'

Niveau Basis

We hebben 18 uitdagingen op het niveau basis voor je.

18 uitdagingen

Niveau Technicus

We hebben 13 uitdagingen op het niveau technicus voor je.

13 uitdagingen

Niveau Specialist

We hebben 13 uitdagingen op het niveau technicus voor je.

7 uitdagingen

Niveau Expert

We hebben 13 uitdagingen op het niveau technicus voor je.

9 uitdagingen

Academy agenda

Aanbod
25.10.2017 / Aarschot

Voertuigsystemen: ABS/ESP/ASR/EBV/EDS

In het onderstel en de aandrijving neemt de hoeveelheid elektronica alsmaar toe; ook hier is voor de mechanieker kennisvergaring noodzakelijk, met de training “Voertuigsystemen” wordt dit aan de mechanieker geboden. De mechanieker verder ontwikkelen met betrekking tot moderne voertuig- en chassissystemen.

Lees meer
Aanbod
08.11.2017 / Mechelen

Hybride + electrische voertuigen

In toenemende mate komen er hybride voertuigen op de weg. Ieder automerk heeft er tegenwoordig wel een variant van. Dit betekent dat deze voertuigen steeds vaker in de werkplaats komen. Zeker met de toenemende aandacht voor milieu, energiebesparing en minder schadelijke uitstoot van emissies. Om veilig en efficiënt aan een hybride voertuig te kunnen werken, dient het personeel op de hoogte te zijn van de richtlijnen. In deze training worden deze richtlijnen behandeld.

Lees meer
Datum Locatie Vrije plaatsen
Volledige agenda
k